Helyi közélet

2012.10.16. 10:49

DVTK családi nap: Ha eső lenne, akkor is megtartják

5-10 millió forint közötti összegből rendezik meg a második DVTK családi napot, a hét végén.

5-10 millió forint közötti összegből rendezik meg a második DVTK családi napot, a hét végén.

Második alkalommal rendezi meg a diósgyőri labdarúgóklub ezen a hétvégén a közönségtalálkozóját, II. DVTK-Sport Tv Családi Nap néven (az elsőt még a 2011/12-es évadban, az idén májusban tartották) – hangzott el az esemény keddi sajtótájékoztatóján. Ez alkalommal már pénteken elkezdődik az esemény, ugyanis a délután folyamán a fiatalok (14 év alattiak) számára rendezik meg a kispályás tornát, de a program veleje szombaton lesz.

Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója azzal kezdte a rendezvény szerdai tájékoztatóját, hogy Leisztinger Tamásnak – a klub háttér tulajdonosának – köszönhetően lesz ismét családi nap, majd hozzátette, hogy a mostani nem tér el az elsőtől, de a kezdeti bakikat igyekeztek kijavítani, illetve bővíteni a mostani kínálatot.

– Ezen a családi napon tanulva abból, hogy legutóbb szétszóródtak az érdeklődők a programok között, most igyekeztünk elválasztani egymástól az eseményeket, így délelőtt a sportbéli aktivitás lesz előtérben, délután pedig a színpad, vagyis a kultúráé a főszerep – jegyezte meg a marketinges.

Rudolf Gergely és Elek Ákos 

Tátrai Zsófia, a DVTK-rendezvényszervezője elsőként arról beszélt, őt meglepte, hogy a májusi családi napon a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának nyílt edzése volt a legnépszerűbb, majd bejelentette, hogy szombaton 10 órától most is lesz ilyen, utána pedig, déltől ankétot tartanak többek között Rudolf Gergely és Elek Ákos részvételével.

Azt is megtudhattuk, hogy a ,,passzív” programok között két miskolci stand-upos fellépőt (Bellus István, Aranyosi Péter) láthatnak majd az érdeklődők, és két szerencsi gyökerű zenekar, egy fiatal csapat, a Zoom és a jóval ismertebb Hooligans is színpadra lép. Újdonság, hogy először rendezik meg a sör-virsli versenyt, és lesz ökörsütés is, 400 adagnyi várja az éhes drukkereket. Sor kerül majd főzőversenyre is, 12 csapat részvételével (ez a nevezési lista telt be a leghamarabb).

Körmöndi Zoltán egy kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy a rendezvény költségvetése 5-10 millió forint között lesz, és hogy ez alkalommal a májusi 3000 résztvevőnél több látogatót várnak.

Belépőjegy, időjárás

Belépőjegyet ez alkalommal is váltani kell majd, a 14 év alatti gyerekek 200 forintért léphetnek be a rendezvény helyszínére, a Diósgyőri stadion környékére, míg a felnőtteknek 1000 forintot kell fizetniük. Azonban ingyen mehetnek be a bérletesek, a versenyek résztvevői, illetve azok, akik a DVTK csapatának idei hivatalos mezét viselik az érkezésükkor.

És, mi lesz akkor, ha esetleg az időjárás csapadékosra fordul?

– Jó időt jósolnak a meteorológusok, reméljük ez így is lesz – mondta Körmöndi Zoltán. –

20 fok körüli hőmérséklet várható, de arra is készültünk, ha esetleg esősre fordulna az időjárás, ez esetben a Napos oldali lelátó elé állítanánk fel a színpadot, hogy a látogatók ne ázzanak meg, vagyis a rendezvényt mindenképpen megtartjuk.


A DVTK családi nap programja

Péntek

15.00 (műfüves pálya): Kispályás bajnokság 14 év alattiak részére

Szombat

9.00 (műfüves pálya): Kispályás nyílt és öregfiúk bajnokság

9.00 (parkoló): Főzőverseny

10.00 (centerpálya): DVTK nyílt edzés

12.00 (színpad): Megnyitó

12.30 (színpad): Szurkolói ankét

13.30 (színpad): Capoeira bemutató

14.00 (színpad): Stand-up: Bellus István

15.00 (színpad): Stand-up: Aranyosi Péter

16.00 (színpad): eLTE tánciskola bemutatója, GrandUp Szűcs Bogival és divatbemutató

17.00 (színpad): DVTK sör-virsli verseny

19.00 (színpad): Ultimate Chawoke koncert

19.30 (színpad): Zoom koncert

20.00 (színpad): Hooligans koncert

21.30: Tűzijáték


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában