Helyi közélet

2012.08.19. 20:12

Nem szomorú, hanem Tapolcai Vasárnap

Miskolc - Immár második alkalommal rendezték meg vasárnap több helyi civil szervezet összefogásával a Tapolcai Vasárnap elnevezésű családi rendezvényt, nem csak miskolctapolcaiaknak, a hajdani tapolcai gyerek strand területén.

Miskolc - Immár második alkalommal rendezték meg vasárnap több helyi civil szervezet összefogásával a Tapolcai Vasárnap elnevezésű családi rendezvényt, nem csak miskolctapolcaiaknak, a hajdani tapolcai gyerek strand területén.A Tapolcafürdőért Egyesület, a Tapolcaiak Kulturális Egyesülete és a Miskolc-Tapolcai Polgárőr Egyesület által szervezett programok még kibírható melegben, délelőtt startoltak különböző műsorokkal, versenyekkel, majd a Borsod Dog Egyesület kutya szépség versenyével folytatódott. Ezután színes műsorokkal kórusok, együttesek szórakoztatták a nagyérdeműt; így például a Miskolci Musical és Dalszínház fiataljai, vagy éppen a Romano Teatro Kulturális Egyesület.

A kulturális programok közé ékelve jöhetettek a kulináris élvezetek, a palacsintasütő verseny, amely nem meglepő módon nagy sikert aratott tavaly után idén is. A színpadi műsorok mellett természetesen volt csacsi- és lovasfogat, kirakodó vásár, ugrálóvár, vagy éppen egészséges életmódot népszerűsítő sátor és vattacukor is. A rendezvényt a Part Rock Zenekar hangversenye zárta. Keserű szájízzel csak azok távozhattak a tapolcai vasárnapról, akik kis kék csomagocskákat találtak az ablaktörlőlapátjuk alatt...

(ÉM)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában