Helyi közélet

2012.07.09. 08:42

Véget ért a Miskolci Nyár

Miskolc - Idén első alkalommal rendezték meg a Miskolci Nyár elnevezésű két hétvégét átölelő sport és kulturális rendezvényt.

Miskolc - Idén első alkalommal rendezték meg a Miskolci Nyár elnevezésű két hétvégét átölelő sport és kulturális rendezvényt.Az EDF-DÉMÁSZ-Ötpróba London 2012 miskolci utolsó állomásán, az ötpróbás hétvégén, a pontokért járó egyedi Fundango ajándékokat is át lehetett venni. Sőt! A Miskolc Nyár második hétvégéjén, vasárnap kora délután gazdára talált a fődíj, mely nem más volt, mint utazás a 2012-es Londoni Olimpiára. A sorsolás és a szerencse az arnóti Szabolcs Bálintnak kedvezett.

A sport mellett esténként ismert és kedvelt zenekarok - Czemende, Bohemian Betyars, The Carbonfools, Compact Disco - léptek színpadra a Kemény Dénes Uszoda parkolójában és biztosították a szórakozás lehetőségét. Az eseményt nem mellékesen a Vodafone Magyarország Zrt. 4 millió forinttal, míg Miskolc Önkormányzata az előre tervezett sportrendezvények támogatása keretéből 3 millió forinttal támogatta.

(ÉM-JLI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában