Helyi közélet

2012.07.04. 19:30

Érmeseket és gólkirályokat díjaztak

Miskolc - A miskolci Vigadóban szerdán délután tartották az MLSZ Megyei Igazgatóságának ünnepségét.

Miskolc - A miskolci Vigadóban szerdán délután tartották az MLSZ Megyei Igazgatóságának ünnepségét.A klubok vezetőit és játékosait Sajti Viktor, az MLSZ megyei igazgatója köszöntötte és elmondta: az eseménnyel hagyományt akarnak teremteni, s ehhez kellő alapot ad az igazgatóság példás gazdálkodása. A pénzügyekről elmondta még: a kisklubok a nyáron is jól járnak, hiszen a nevezési-, a játékengedély- és a játékvezetői díjaknak csak a tíz százalékát kell befizetniük, így több százezer forint marad a kasszájukban, a pénzt pedig működésükre fordíthatják.

A Bozsikért TAO-péntek

Balázs András, a megyei labdarúgó szövetség társadalmi elnöke a szakmai szempontok alapján sikeresnek minősítette az elmúlt idényt és bejelentett néhány, eddig ismeretlen információt: a jövőben csak azok a klubok juthatnak az úgynevezett TAO-s pénzekhez, amelyek részt vesznek a Bozsik-programban, továbbá szankciókra számíthatnak azok az egyesületek, amelyek csapatai ugyan kiharcolják a magasabb osztályba kerülést, de nem élnek indulási jogukkal. Az MLSZ elnöksége nem fogadta el az amatőrszféra kérését – legyen négy NB III-as csoport –, így jövő nyártól csak három NB III-as mezőny lesz a jelenlegi hat helyett.

ÉM-KT


A jutalmazottak

Az eseményen megjutalmazták a megyei I., II. és III. osztályú felnőtt és ifjúsági érmes együtteseket, valamint az U16-os és az U13-as Északi és Keleti csoportok dobogósait, továbbá tárgyjutalmat kaptak a megyei I. és II. osztályú felnőtt gólkirályok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában