Helyi közélet

2012.04.27. 12:31

Miskolc Mágnes Tehetségkutatós Gála

Miskolc - A Miskolc Mágnes csoport egy jótékonysági gálaesttel segít a Csatárlánc csapatának, akik a szentléleki kolostorrom megmentéséért gyűjtenek adományokat. A gálaest szombaton este 6 órakor kezdődik a miskolci Fazekas Általános Iskolában.

Miskolc - A Miskolc Mágnes csoport egy jótékonysági gálaesttel segít a Csatárlánc csapatának, akik a szentléleki kolostorrom megmentéséért gyűjtenek adományokat. A gálaest szombaton este 6 órakor kezdődik a miskolci Fazekas Általános Iskolában. A gálán a 2011-es énekes tehetségkutató versenyzői fognak fellépni, ezek mellett egyéb énekes- és táncos produkciókat is előadnak. A csoport tevékenységeihez hűen, egy „flash mobos” születésnapi köszöntést is beiktatnak a műsorba.

Az est vendége lesz Barta Ildikó, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola énektanára, és egyben zeneszerző, aki a versenyen a zsűrielnök szerepét töltötte be. A műsor után röviden összefoglalja, hogy mennyit fejlődtek a fiatalok. A verseny által több résztvevő kapott lehetőséget a hangképzésre, musical szerepre, illetve stúdiófelvétel elkészíttetésére.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában