Helyi közélet

2012.04.25. 17:23

Megkérdeztük: Milyen volt a Ladik-vetélkedő?

Miskolc – Mi már tavaly is részt vettünk a Ladik-vetélkedőn, akkor is nagyon élveztük a versenyt. Most azonban még jobban tetszett, mert érdekes feladatokat kellett megoldanunk, és a csapatunk is nagyszerűen dolgozott együtt – mondta lapunknak Varga Fanni.

Miskolc – Mi már tavaly is részt vettünk a Ladik-vetélkedőn, akkor is nagyon élveztük a versenyt. Most azonban még jobban tetszett, mert érdekes feladatokat kellett megoldanunk, és a csapatunk is nagyszerűen dolgozott együtt – mondta lapunknak Varga Fanni.Laczkó Eszter úgy fogalmazott, hogy nagyon érdekes döntőn van túl. Szinte forrt a levegő ezen a délelőttön. Szerinte izgalmas hogy csak 1-2 ponton dőlt el a dobogós helyezések sorsa. Erdélyi Dalmának is tetszett a vetélkedő az izgalmas feladatok miatt. Különösen a helyesírási feladat nyerte el a tetszését, hiszen az a csapatának nagyon jól ment. Simon Evelin az utolsó feladatnak örült a legjobban, mert kihívást jelentett számára, hogy a nap szépét újságpapírból készült ruhába kellett öltöztetniük. Papp Patríciának viszont azt tetszett a legjobban, amikor tudósítást kellett írniuk a sajtótájékoztatóról, és annak is örült, hogy a csapat kiválóan tudott együtt dolgozni. A győztes csapat felkészítő tanára, Beluzsárné Torkos Erzsébet azt mondta lapunknak: az eredmény azt mutatja, hogy beérett a négy év magyartanári munkája, mint osztályfőnök pedig annak örül, hogy az öt lány kiválóan dolgozott együtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában