Helyi közélet

2011.12.09. 18:24

Évzárót tartott a Kazincbarcikai SC

Kazincbarcika - A KBSC NB II-es labdarúgó csapatának játékosai pénteken délután a sporttelepen tartották évzárójukat.

Kazincbarcika - A KBSC NB II-es labdarúgó csapatának játékosai pénteken délután a sporttelepen tartották évzárójukat.

László János tulajdonos és Szabó János vezetőedző értékelte a gárda őszi teljesítményét, amelyet mindketten jónak ítéltek. Elhangzott, hogy keretükben jelentősebb mozgás nem lesz, egy gólerős támadót azonban szeretnének igazolni.

A szakvezető kiemelte: számára jóleső érzés, hogy a csapat szakvezetője lehet, a játékosok által szerzett 21 pont pedig azt bizonyítja, hogy jó úton járnak. Fiataljaik megállták a helyüket, s ezzel kapcsolatban kijelentette: reméli, hogy tavasszal sem vallanak szégyent. Szabó János arra hívta fel a játékosok figyelmét, hogy a holtidényben se engedjé el magukat, egyénileg dolgozzanak, naponta akár kétszer 20-25 percet fussanak, erősítsenek, hogy januárban megfelelő állapotban kezdjék a felkészülést.

A KBSC játékosaira még egy jelentősebb feladat vár: a miskolci városi sportcsarnokban vasárnap pályára lépnek a 100 éves Miskolci VSC tornáján, amelyen ott lesz a DVTK vegyes csapata is.

Az évzárón Kolodzey Tamás sportújságíró, az Észak-Magyarország sportszerkesztője gyümölcskosárral ajándékozta meg a csapat legeredményesebb góllövőjét, Bene Attilát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában