Helyi közélet

2011.11.12. 18:05

Megvannak a Príma díjasok

Miskolc - Seres Ildikó, dr. Sándor Zoltán és dr. Roósz András lettek a Borosod-Abaúj-Zemplén Megyei Príma Díj nyertesei.

Miskolc - Seres Ildikó, dr. Sándor Zoltán és dr. Roósz András lettek a Borosod-Abaúj-Zemplén Megyei Príma Díj nyertesei. Szombat este a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett ünnepélyes díjátadó gálaesten vehették át a győzteseknek járó egymillió forintos pénzjutalmat és a szintén a Príma díjasoknak járó Mancs-szobrot.

A szakmai elismerésen túl a közönségdíjat is kiosztották, ezt ebben az évben dr. Szabó Emese kapta. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete elnöksége minden évben meghirdeti a Príma díjat, amellyel a megye kulturális, tudományos, oktatási és sportéletének legkiválóbb képviselőit ismeri el. A hétfői Észak-Magyarországban egész oldalas összeállítást olvashatnak a díjazottakról és a díjátadón elhangzottakról.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában