Helyi közélet

2011.10.15. 11:28

Mi történt október 14-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt október 14-én, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt október 14-én, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Bőcs – Brigi 21 éves, Bőcsön él, óvodapedagógus.  Névnapja alkamával állt kamera elé, hogy meglepje azokat, akik fontosak számára. Mottója: Nincs aki megmondja neked, hogy ki vagy és nincs is rá szükséged, hogy megmondják. Az vagy, aki vagy.  

Miskolc – Végtörleszteni csak úgy lehet, ha az adós készpénzt szerez. Tehát minden eladó

Megint csak annyit érzünk, hogy dől ránk a sok apró, érdektelen részlet, félő, maga alá temet, mire valami egészet megláthatnánk. Bujdos Attila jegyzete

Budapest – Kiszivárgott hírek szerint a kormány a baleseti adót egységesen a kgfb-díjak 30 százalékos mértékében állapítja meg. A kotelezo.hu internetes szakportál álláspontja szerint mindez alapvetően felforgatja majd az autós piacot, mivel az átlagdíj a tavalyi nagyon alacsony díjszintet figyelembe véve is több mint ötezer forinttal emelkedne.  

Aranypart – Ada és Beki őrült rajongói SP-nek. A sajószentpéteri lány bármit bevállalt volna, csak SP menjen fel velük az aranyparti házba.  

Miskolc – A Veczán Pál Egyházzenei Kórustalálkozót a Miskolci Kulturális Központ 2011. október 13-16. között szervezi a város különböző felekezetű templomaiban.  

Miskolc, 2011. október 14. – Téliesítik a selyemréti strandot, emiatt a jövő héten, október 17-től 21-ig zárva lesz a fürdő – írja közleményében a Miskolc Holding Zrt.  

Miskolc – Idén másodszorra látogattak el a Kós Károly Szakközépiskola diákjai az MVK Zrt. Zöld Nyíl projekt csapatához.   

Bódvalenke – A mezőgazdasági munkák közül csupán a betakarításhoz értettek azok személyek, akik csöves kukoricát törtek Bódvalenke határában. A bódvaszilasi rendőrök azonban nem kukoricáztak, rövid időn belül elfogták az önkéntes aratókat.  

Sajókaza – Az első sikeres elfogások után csoportosan tettek feljelentéseket a sértettek.  

Ismét életbe lépteti a lakásépítési, -vásárlási támogatás rendszerét a kormány. A hír hallatán eszembe villan egy régi riportkörút, amelynek során igyekeztünk leleplezni a szocpolos lakások mögött húzódó visszaéléseket. Szalóczi Katalin jegyzete

Miskolc, 2011. október 14., péntek (MTI) – Gyanúsítottként hallgatta ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálháza polgármesterét egyrendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Központi Nyomozó Főügyészség; a polgármester szabadlábon védekezik – közölte a vádhatóság pénteken az MTI-vel.  

Kazincbarcika, Varbó – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Varbói Református Egyházközség 2011. október 07-én “A Rendőrség és az Egyházak összefogásának alternatívái, eddigi tapasztalatok és a jövőben rejlő lehetőségekről a bűnmegelőzés területén” címmel konzultációt tartott Varbón

Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Nézze meg, milyen programok várják Önt a hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és válogasson közülük kedvére!  

Olaszliszka – Szögi Lajosra, az olaszliszkán öt éve meggyilkolt tanárra emlékeztek az MSZP megyei képviselői pénteken Olaszliszkán.   

Miskolc – Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utasokat és a közúton közlekedőket, hogy előreláthatólag 2011. október 18-án, kedden megkezdődik a Szent Anna tér villamos megállók esőbeállóinak építése is.   

Miskolc - Somoskői Péter, a MME Bükki Helyi csoport titkár helyettese és Balázsi Péter Gömbölyre szervezett madárgyűrűzési bemutatót pénteken. Az ingyenes program(ok)on ovisok, és iskolások vettek részt.  

Miskolc – Valamit nagyon elnézhettek az Újgyőri főtér átépítésénél, ugyanis a Vasgyári út és az Újgyőri főtér felől nem lehet behajtani az Első utcába.  

Miskolc - A miskolci Szentpáli Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola augusztusban a Tempus Közalapítvány által meghirdetett Comenius Iskolai együttműködés és Egész életen át tartó tanulás program keretében a német aschaffenburgi testvériskolájával közösen pályázatot nyert „Szakemberek mozduljatok – Professionals on the move” címmel (PROMO).    

Miskolc (MTI) – Nem kaptak számlát ékszervásárláskor az adóellenőrök Miskolcon – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága pénteken az MTI-vel.  

Miskolc, 2011. október 14., péntek (MTI) – Kiss Péter szerint elveszett a nyugdíjasok számára legfontosabb érték, a kiszámíthatóság; az MSZP társadalompolitikai kabinetjének vezetője pénteken, miskolci sajtótájékoztatóján ezt azért tartotta kulcskérdésnek, mert e korosztály tagjai tudnak a legkevésbé aktívan reagálni a változásokra.  

Miskolc – Az egészségügyért felelős államtitkár, Szócska Miklós csütörtökön tájékoztatót tartott a január elsejétől állami kézbe kerülő egészségügyi intézmények vezetőinek.   

Miskolc (MTI) – Szögi Lajosra, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán 2006. október 15-én meggyilkolt tiszavasvári tanárra emlékeztek az MSZP megyei képviselői pénteken a településen – közölte Varga László, a párt megyei szervezetének alelnöke Miskolcon, egy más témában tartott sajtótájékoztatón.  

Miskolc – Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Szervezet utcán pénteken délután.  

Miskolc – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Pesti úton pénteken délután

Budapest, 2011. október 14., péntek (MTI) – Arc- és orrcsonttörést, kéztörést, zúzódásokat szenvedett az a két rendőr, akit szerda este négyen bántalmaztak Érden. A rendőrség hivatalos személy ellen csoportosan elkövetett erőszak miatt indított eljárást az elkövetők ellen, és kezdeményezte letartóztatásukat.

Az idei első külföldi túra: pénteken Csíkszeredában, vasárnap Bukarestben játszanak a Macik.  

Szalonna – Eddig öt diplomás került ki a Szalonnai romák közül, akik saját példájukkal is utat mutatnak a gyerekeknek.

 Az alacsonyabb osztályú labdarúgó bajnokságok eredményei.  

 Itthon küzd szombaton az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdacsapata.  

Az MLSZ B.-A.-Z. megyei Igazgatóságának Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén az alábbi döntéseket hozta.  

Dunaújvárosban, a Dunaferr SE vendégeként lép pályára szombaton 16.30-tól a Vegyész RC.  

 A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 9. fordulójában az Egri FC-t fogadja a Kazincbarcikai SC gárdája szombaton délután.  

A tavaly még NB I-es Szolnok vendége lesz a Mezőkövesd-Zsóry együttese a labdarúgó NB II 9. fordulójában szombaton délután.

Zalaegerszegen a DKSK-MISI NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata.

Szombaton 18 órától a Pécsi MFC-vel játszik a DVTK hazai pályán a labdarúgó NB I-ben. 

A hét végén két mérkőzést Romániában játszik a Miskolci Jegesmedvék MOL-ligás hokicsapata.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában