Helyi közélet

2011.10.12. 14:14

III. Sziráczki Emlékverseny: Vlasov már úton van

Miskolc - Nemrég szöveges üzenet érkezett&nbsp;Siemen Vlasovtól, a<a href="http://www.facebook.com/pages/Miskolc-Speedway/231338400219001"> Miskolc Speedway salakmotoros klub</a>hoz. Az orosz fenegyerek elindult Oroszországból a III. Sziráczki Emlékversenyre. - tudtuk meg a miskolci klubtól.

Miskolc - Nemrég szöveges üzenet érkezett Siemen Vlasovtól, a Miskolc Speedway salakmotoros klubhoz. Az orosz fenegyerek elindult Oroszországból a III. Sziráczki Emlékversenyre. - tudtuk meg a miskolci klubtól.Az üzenet a következőképpen hangzik: "Sziasztok srácok, már Moszkva alatt járok, 700km-ert tettem meg a 3000-ből" (!)

Talán nem meglepő, hogy a miskolci közönség egyik kedvencét ismét a Népkertben üdvözölhetik a szurkolók a III. Sziráczki István emlékversenyen, hiszen Siemen 2009-ben már letette névjegyét a klubnál és a lengyel ligában is. A bajnokság megnyerésében és az első osztályba jutásban az orosz versenyző játszotta az egyik kulcsszerepet, az ominózus lódzi döntőben nyújtott teljesítménye után (22! pontot merített) a lengyel ligában megszűnt a "joker" lehetősége...

Csütörtökön minden kiderül

"Gőzerővel zajlik a verseny szervezése, folyamatosan tárgyalunk a honi, valamint a külföldi versenyzőkkel. Holnap, azaz csütörtökön minden információt, beleértve a végleges startlistát is nyilvánosságra hozzuk honlapunkon." - - nyilatkozta Jacsó Tibor a Miskolc Speedway vezetője. "A késedelem oka egyrészt a versenyhez szükséges anyagiak előteremtése, másrészt az, hogy az utolsó pillanatokig tárgyalunk a versenyzőkkel. Reméljük, hogy Vlasovval együtt a város támogatása is megérkezik, amely elengedhetetlen a verseny megrendezéséhez".

További információk a III. Sziráczki Emlékversenyről és a Miskolc Speedwayről a klub hivatalos honlapján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában