Helyi közélet

2011.10.17. 14:14

Báloztak Putnokon

Putnok - Támogatói bált rendeztek Putnokon, a Serényi László Általános Iskolában.

Putnok - Támogatói bált rendeztek Putnokon, a Serényi László Általános Iskolában.Nagy volt az érdeklődés az alapítványi bál iránt, nemcsak Putnokról, hanem a szomszédos településekről is érkeztek vendégek. Az eseményen résztvevőket Markovicsné Demeter Edina köszöntötte, aki kérdésünkre elmondta, hogy a közelmúltban felújított iskola aulája kiváló helyszíne a rendezvénynek.

Tamás Barnabás, Putnok város polgármestere, országgyűlési képviselő méltatta a névadó gróf Serényi László történelmi múltját, valamint beszédében kiemelte az oktatás színvonalát,  mely a gazdasági nehézségek ellenére is példaértékű.

A bál a helyi iskolások citerazenekarának fellépésével vette kezdetét.  A jó hangulatot növelte a Velezd Néptáncegyüttes fergeteges előadása, akiket a közönség többször visszatapsolt. A színvonalas előadásokat vacsora követte, majd jól ismert slágerekre táncolhattak a bálozók.

A színvonalas eseményen tombolasorsolásra is sor került, ahol számos értékes nyereménytárgy talált gazdára. A szépen felújított Serényi László Általános Iskola kiváló helyszíne volt a jól megszervezett rendezvénynek.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában