Bulvár-celeb

2024.05.11. 06:30

Ez mi lehet? Három ijesztő repülő tárgy tartja lázban a netezőket (videó)

A nemrégiben közzétett felvétel meglehetősen megosztotta az embereket, de tény, hogy valami nagyon hátborzongatót látni a videóban.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Döbbenetes jelenséget vettek videóra a múlt hónapban a kurdisztáni Erbílben. A felvételt nemrég a Redditen osztotta meg egy felhasználó.  A néhány másodperces videóban a sötét, viharos égbolton hirtelen három fekete objektum suhan keresztül, az egyiknek pedig váratlanul nyoma vész.

Megpróbáltam megörökíteni az esőt és a mennydörgést, és elküldeni a bátyámnak Svédországba, hogy tudassam vele, rossz időnk van. Aztán hirtelen, miközben forgattam, megláttam ezt a dolgot, és megkérdeztem magamtól, hogy mi az, amit láttam, de arra jutottam, biztos csak a képzeletem játszott velem. A videó megtekintése után vettem észre, hogy valójában három repülő objektum volt az

– jegyezte meg a videó feltöltője, aki szerint biztosan nem madarak voltak. 

A felvételre rengeteg, különböző visszajelzés érkezett a többi felhasználótól: többen egyenesen hátborzongatónak nevezték a videót - írja a Daily Star beszámolója nyomán cikkében a Bors. 

"Mi a fenék ezek?!"– fakadt ki az egyik kommentelő, míg valaki más a videót azokhoz az ufókról készült felvételekhez hasonlította, amelyek még a múlt hónapban bukkantak fel az interneten.

Csak az anyós vitte el az új seprűt próbaútra!

– írta egy másik, tréfás kedvű felhasználó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában