Helyi közélet

2011.08.22. 11:55

Szakmai fórum a finanszírozásról

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai, Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet a látvány-csapatsport (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) új anyagi támogatását biztosító társasági adókedvezmények nyújtotta lehetőségek kihasználásáról szakmai fórumot szervez augusztus 25-én, csütörtökön 16 órától a Megyeháza Dísztermében (Miskolc, Városház tér 1.).

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai, Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet a látvány-csapatsport (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) új anyagi támogatását biztosító társasági adókedvezmények nyújtotta lehetőségek kihasználásáról szakmai fórumot szervez augusztus 25-én, csütörtökön 16 órától a Megyeháza Dísztermében (Miskolc, Városház tér 1.).A fórum témái: A sportfinanszírozás új rendszere (előadó: Lukács Zsuzsanna a Nemzeti Sport Intézet főigazgató-helyettese). Az előadás után lehetőség van sportági konzultációra, gyakorlati feladatok megbeszélésére. Labdarúgás: konzulens – Sajti Viktor, az MLSZ Borsod Megyei Igazgatója; kézilabda – konzulens: Juhász István, a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai Igazgatója, Nemcsik Balázs, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában