Helyi közélet

2011.08.04. 14:33

Hogy mizu? Startol a Factory Fesztivál?!

Miskolc-Diósgyőr - Ma startol a Factory Fesztivál: hazai sztárok, nemzetközi bandák, sport, civil programok, gyártúrák. Te kibírod, hogy ne légy ott?

Miskolc-Diósgyőr - Ma startol a Factory Fesztivál: hazai sztárok, nemzetközi bandák, sport, civil programok, gyártúrák. Te kibírod, hogy ne légy ott?A program: International Graffity Big Up, Factory Art Cellar, modern kortárs művészeti kiállítások, Steel City Szafari gyártúrák, Tudásgyár művészeti tábor és sok-sok civil program, koncert és sportesemény színesíti a repertoárt.

A zenei vonal is multikulturálisra ígérkezik, de nem maradnak el a közkedvelt hazai pop-rock, hipp-hopp és metál zenekarok sem.

SABOT (USA), Hooligans, The Grenma, Slytract, SP, Brains, Hősök, N.O.M.(RUS), Fluor, Takács Nikolasz, Insane, a lemezlovasok között: Ludmilla, Palotai, Jade, Mindscape, Soul Sinners (UK) ,Dub Phase Family csak így elöljáróban.

A részletes program itt!

- JLI -


Miskolc - Csütörtökön startol a Factory Fesztivál: hazai hírességek, nemzetközi fellépők.


Miskolc-Diósgyőr - Szép egyenletnek tűnik,  …ideje lesz hát megoldani! A Smash HiFi név mögött megbújó páros, az egykori “The Prodigy” tag Leeroy Thornhill és a német “Boogie Army“-ból ismert Martin Hoerger együttműködését takarja.


Miskolc, Diósgyőr - Aki esetleg nem ismerné a város történetének egyik meghatározó szegmensét jelentő diósgyőri Vasgyárat, annak ajánljuk figyelmébe, a Vasgyári Szafari Gyártúrát, melynek keretein belül élményekben gazdag utazáson vehetünk részt, az ódon vasmű falai között.


Miskolc - A csütörtökön startoló Factory Fesztivál nemzetközi fellépői mellett érdemes néhány szót ejteni a hazai mainstream ünnepelt figuráiról is!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában