Helyi közélet

2010.08.25. 20:28

Kutya-fája! – Eb- és fatolvajokat fogtak a rendőrök

<p>Encs, Kazincbarcika - Egy encsi ház udvaráról a napokban elloptak egy öt hónapos törzskönyvezett fajtatiszta Stafordshire terrier kis kutyát, amelynek értéke eléri az 50 000 forintot.</p>

A gyors rendőrségi nyomozás eredményeként sikerült felderíteni, hogy az ebet egy 15 éves helyi fiatalember vitte el, aki beismerte tettét, s mint mondta megtetszett neki, hát elvitte a kiskutyát.

Az Encsi Rendőrkapitányságlopás miatt folytat eljárást a fiatalkorú elkövetővel szemben.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei a napokban erdészekkel tartottak közös járőrözést a fatolvajlások, illetve más bűncselekmények visszaszorítása érdekében. A közös „terepmunka” eredményeként sikerült elfogni egy kazincbarcikai férfit, aki közel két köbméter fát tulajdonított el a területet gondozó részvénytársaságtól.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságlopás miatt folytat eljárást a 40 éves elkövetővel szemben, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni a hatóság.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában