Helyi közélet

2010.07.24. 17:08

Kerekesek a teniszpályán Miskolcon

<p>Miskolc - A Kerék Világ SE az NEC Wheelchair Tennis Tour sorozatában július 23-25. között rendezi ITF Futures Series versenyét a Miskolci Egyetem tenisz centrumában.</p>

Az ITF sorozata ebben az esztendőben csaknem százötven versenyt foglal magában és hazánkban Budapest után Miskolc az, ahová az ITF engedélyt adott rendezéshez. A világ minden tájára kiterjedő sorozatában tizenötezer kerekesszékes küzd a szerezhető pontokért, a minél előkelőbb helyezésekért a kerekesszékes világranglistán.

A miskolci versenyre hat ország tizenhét sportolója adta le a nevezését: a csütörtöki érkezés és sorsolás után, péntek reggel 9 órakor kezdődtek a küzdelmek, ahonnan a győztes 55 világranglista ponttal távozhat vasárnap a döntő után. A kiemeltek között kell megemlíteni hazai legjobbunkat Farkas Lászlót (31.), a szlovák Chabreceket (40.) és az osztrák Fundnert (59.). Pénteken és szombaton 9 órakor volt a rajt, vasárnap 10 órától az egyéni és páros döntőket tekinthetik meg a kilátogatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában