Helyi közélet

2010.07.06. 10:00

Ganxsta Zolee híd: eltávolítják a táblát

<p>Miskolc - A Miskolc perecesi városrészben egy hivatalosnak tűnő tábla hirdeti: Ganxsta Zolee híd. Nem tudni kik tették oda, a szolgáltató pedig nem adott engedélyt.</p>

Mint arról hétfőn beszámoltunk: az ismert rapperről neveztek el hidat a perecesi városrészében. Az igazi közlekedési táblát (pontosabban annak tűnő jelzést) eddig ismeretlenek helyezték ki. Az ÉMÁSZ tulajdonában áll az ominózus oszlop, amin a tábla található, az engedélyt is tőlük kell megkérni bármilyen tábla, reklám kihelyezéséhez, de ilyen nem történt – tudtuk meg Mészáros Sándortól, az ÉMÁSZ igazgatósági megbízottjától. Aki kiemelte: soron kívül eltávolítják a nevezett jelzést az oszlopról.
Az igazgatósági megbízott az alábbi levelet küldte szerkesztőségünk kérdéseire az ügyben.

„Az ÉMÁSZ ellátási területén a villanyoszlopok a szolgáltató tulajdonát képezik. A villamos művek biztonsági övezetéről szóló rendelet alapján a villanyoszlopon bármilyen idegen műtárgy (reklámtábla, közlekedési tábla, hirdetmény, zászlótartó, stb.) csak a szolgáltató, vagy az általa megbízott jogi személy (jelenleg ESMA Zrt.) engedélyével helyezhető el. A hivatkozott, közlekedési táblának álcázott tábla kihelyezési engedéllyel nem rendelkezik, ezért azt soron kívül eltávolítjuk. Tekintettel az Észak-Magyarország című napilap által képviselt közfelháborodásra, a tábla kihelyezésével kapcsolatban ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést teszünk és eredményesség esetén az eltávolítás költségeit is kifizettetjük. „


Politikusok figyelem!

Mészáros Sándor a levele végén egy más témában is „üzent”:
„Megragadva az alkalmat, itt is szeretném felhívni a pártok képviselőinek figyelmét a választási plakátok berendezéseinkről való maradéktalan eltávolítására, mert ez a mai napig nem történt meg.”

- OlKa -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában