Helyi közélet

2010.05.10. 18:32

Zöld Nyíl: földről és autóból

<p>Miskolc - Május 10-től újabb forgalmi változások történtek Miskolcon: a Zöld Nyíl Villamos Projekt munkálatai miatt a villamospótló autóbuszok a Tiszai pu.-tól a Thököly utcáig közlekednek.</p>

Ugyanakkor a villamospálya felújítása nem csak a villamos-és buszközlekedést, hanem a közúti közlekedést is érinti. - tudtuk meg az MVK Zrt-től.

Kétfajta villamospótló autóbusz közlekedik: az egyik 1 VP jelöléssel a Tiszai pu. - Thököly utca szakaszon, a másik rásegítésként munkanapokon B VP jelöléssel a Búza tér - Thököly utca között.
A felújítás érinti a Tiszai pályaudvar irányába közlekedő 1A-s, 31-es, illetve a Szondi Gy. utca felé közlekedő 21-es, és 21A-s autóbuszok útvonalát is, mivel a Bajcsy-Zs. utcát lezárták a Tiszai pu.irányába.

Hétfőn délután a "felforgatott" Bajcsy-Zsilinszky utca egy részét mi is megnéztük: először sétálva, majd ammenyire lehetett, autóval is. 


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában