Helyi közélet

2010.02.09. 07:37

Három útszakasz továbbra is járhatatlan Észak-Magyarországon

<p>Három útszakaszon továbbra sem lehet közlekedni Észak-Magyarországon a hóátfúvások miatt. A járhatatlan utak mellett továbbra is vannak olyan szakaszok, amelyeket csak nehezen lehet közlekedni.</p>


Még mindig három út járhatatlan Észak-Magyarországon

fuggetlen | 2010.02.09 13:52

Három útszakaszon továbbra sem lehet közlekedni Észak-Magyarországon a hóátfúvások miatt. Gesztely-Újharangod, Villány-Fony, Szemere-Büttös - ezeken az szakaszokon jelenleg egyáltalán nem lehet haladni, az utak járhatatlanok.


A hóátfúvások miatt továbbra sem lehet közlekedni a Pere-Abaújszántó illetve a Vilmány-Fony közötti utakon, emellett a 2626. számú út egy szakasza is járhatatlan - tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedd reggeli közleményében a Közútkezelő Észak-alföldi ügyelete.Olyan útszakaszok is akadnak, amelyeket csak nehezen lehet megközelíteni: ilyen például a Gesztely-Újharangod, a Hidasnémeti-Gönc, a Megyaszó-Újharangod, a Vizsoly-Gönc, illetve a 3-as számú fõút-Szalaszend közötti szakasz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában