Helyi közélet

2008.11.03. 14:47

Ne kelljen már...

<p>Ne kelljen már (megint) csalódnunk. Persze, senki nem mondott semmi biztosat, de biztatót azért igen. <STRONG>Szabados Gábor jegyzete.</STRONG><BR /></p>

Ha mégsem jön össze, természetesen lesz magyarázat, ok, indok, de az rajtunk nem segít. Az segít, ha tényleg megépül a 3M, Mezőkövesd, Mezőkeresztes és Miskolc, vagyis a régió repülőtere, egyben logisztikai bázisa. Gyárakkal, üzemekkel övezve.

Tudom, tudjuk: most épp nem az óriásberuházásokon törik a fejüket a világgyárak, hanem a kényszerű visszafogások, leépítések, igazából a veszteségeik miatt fáj a fejük. És még csak fogalmunk se lehet arról – szerintem nekik se –, milyen következményekkel jár majd egy-egy (több) nagy kiesése. Hogyan dől majd el a dominó.

De egyszer ennek is vége lesz, és a világ nem akarja abbahagyni, feladni a termelés bővítését. Merthogy ezt tartják az egyedül üdvözítő útnak. Ha már így van, ha már olyan jónak tűnő lehetőségeket kínál az egykorvolt katonai reptér, drukkoljunk annak, hogy a (potenciális) befektető is így lássa.
Most a vágyak világába tartozik a repülőtér, mint ahogy az is, hogy idejön az Apollo Tyres.
Igazán nem tűnik rossz párosnak.

- Szabados Gábor -

Kapcsolódó cikk:

Mezőkövesdre "leszáll" az Apollo?
Repülőtér, plusz Apollo Tyres – egyik sincs kizárva Mezőkövesden. Biztató híreket hallottunk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában