Büntetőügy

2024.04.09. 14:30

Békülési szándékkal földig verte, rugdosta a volt élettársát

Tárgyalást tart szerdán a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki egy békülési kísérlet alkalmával 8 napon túli gyógytartamú súlyos sérüléseket okozott volt élettársának.

Boon.hu

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott egy borsodi kistelepülésen élettársi kapcsolatban élt, azonban agresszív magatartása miatt élettársa 2022 nyarán végleg szakított vele és elköltözött. A vádlott ezt nem tudta feldolgozni, 2022 augusztus hónap végén felkereste volt élettársát békülési céllal, aki elutasította.

A vádlott ekkor többször, ököllel arcon ütötte a sértettet, majd a földre került nőt testszerte megrugdosta. A sértett 8 napon túli gyógytartamú szárkapocscsont-törés sérülést szenvedett.

Újra megverte

Az események után két nappal a vádlott és a sértett ismét összetalálkozott, akkor a férfi ököllel arcon ütötte a nőt, aki a földre esett, ekkor a vádlott többször olyan erővel megrúgta, hogy a sértett már nem tudott felállni.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a súlyos testi sértéssel vagy súlyosabban minősülő könnyű testi sértéssel/ személyi szabadság megsértésével/kényszerítéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt indult eljárás befejezése várható a szerdai tárgyaláson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában