Ez történt

2024.03.23. 13:33

„A hatalmas szirénázásra lettünk figyelmesek este az Avason” – fotókkal

Tűz ütött ki az egyik lakásban pénteken éjszaka. A lakókat az érintett társasházból menekítették ki.

Ujlaki Attila

Rendőrautó állt szombat délben a helyszínen

Fotó: Ujlaki Attila

Éjfél előtt nem sokkal tűzoltók és rendőrök lepték el az Áfonyás utcát – erről egy ott élő mesélt szombaton portálunk munkatársának. Mint arról a boon.hu is beszámolt, ötvenegy embernek kellett elhagynia a lakását éjszaka a tűz miatt az Avason. A hetedik és a nyolcadik emelet között, a lift mellett, a villanyóra szekrényébe berámolt hulladék égett, amelyet a városi hivatásos tűzoltók porral oltóval rövid időn belül eloltottak. 

Egy másik szemtanú is csak a menekülő embereket és a tűzoltókat látta az erkélyéről. 

„A hatalmas szirénazaj volt először feltűnő, aztán a rengeteg kéklámpás az utcán állt meg, akkor még nem tudtunk, hogy mi történt, csak annyit láttunk, hogy sokan jöttek ki az utcára” – mondta. Azt is megtudtuk tőle, hogy egy busz is érkezett a helyszínre vélhetően azért, hogy a lakók tudjanak melegedni, ameddig a tűzoltók a munkát végezték.

Fotó: Ujlaki Attila

Portálunk munkatársa is a helyszínen járt szombat délelőtt, a lépcsőház ablakai nyitva voltak, a helyszínen pedig több rendőrautó tartózkodott. Azon kívül más nem utalt arra, hogy péntek éjszaka tűz volt, hiszen sem az ablakokon, sem a ház falán nem látszottak már a nyomok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában