Tetten érték

2024.02.24. 14:04

Nyakon csípték az ózdi illegális szemétlerakót

A volt ruhagyár mögötti illegális szemétlerakó ügyét göngyölítették fel az ózdi városi rendészek.

Boon.hu

Szeméterakónak használják az ózdi területet

Forrás: ozd.hu

Lakossági bejelentés alapján sikerült kideríteni ki az a személy, aki a volt Ruhagyár mögötti illegális szemétlerakóért felelős. A rendészet munkatársai feljelentést tettek. 

Az ozd.hu február elején számolt be arról, hogy újabb illegális szemétlerakót jelentettek a hatóságoknak a volt ruhagyár mögötti füves közterületen. 

Február 22-én aztán újabb lakossági bejelentés érkezett az ügy kapcsán, miszerint a volt ruhagyár mögötti önkormányzati területre ismeretlen személy, teherautóval építési törmeléket helyez el. A szemtanú állítása szerint ez már a harmadik alkalom volt egy nap alatt és feltehetően a lerakás folyamatos. 

Ezt követően az Ózd Városi Rendészet munkatársai az érintett területre siettek. Két személyt is meghallgattak, akik egybehangzó információkkal szolgáltak. A járőrök feltérképezték a környéket és kiderítették, hogy honnan szállítják a törmeléket az adott helyszínre. A hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt tettek feljelentést. 

Elkapták a vétkest 

„Észlelték, hogy éppen rakodták a teherautót, majd a rakodást követően, feltehetően a rendészeket kiszúrták, ezért nem ide hozták a szokott helyre, hanem a saját telephelyükre. A rendészek a helyszínre vonultak, és ott elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki elismerte a cselekményét. Ezek után a feljelentést elkészítettük” - mondta Talján Róbert, az Ózd Városi Rendészet rendészetvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában