Rajtaütés

2024.02.21. 13:04

Kiskorúaknak is árult pszichoaktív szereket egy férfi – fotókkal

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a mezőkövesdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének.

Boon.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat eljárást egy 39 éves helyi férfivel szemben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Mezőkövesden és vonzáskörzetében lévő vevőkörének - köztük kiskorúaknak is - rendszeresen értékesítette a tiltott anyagot, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfin. A rendőrök a dílernél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéséhez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá készpénzt is lefoglaltak.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatását.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet – húzták alá. Fontos megjegyezni, hogy minden pszichoaktív szer más-más hatásokat és veszélyeket rejt magában, és az egyén saját egészségi állapota és életkörülményei is befolyásolhatják, hogyan reagál a drogfogyasztásra. Ezért az ilyen szerekkel kapcsolatos kockázatokat mindig komolyan kell venni, és fontos az ismeretek és a megfelelő támogatás megszerzése annak érdekében, hogy elkerüljük vagy kezeljük az esetleges károsodásokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában