boon.hu video

2023.11.13. 20:50

Édesanya és egyik gyermeke sérült meg a sajóládi tűzben - fotókkal, videóval!

Sajólád - A ház teljesen kiégett, és lakhatatlanná vált.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

Az oltást a miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók végezték, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották a helyszínre – tudta meg a boon.hu meg még aznap a katasztrófavédelemtől. 

– A ház teljesen kiégett, és lakhatatlanná vált. Egy édesanya volt otthon a három gyerekével. Az anyuka és az egyik gyermek megsérült, kórházba szállították őket – mondta el Rinyu Zsuzsanna tűzoltó százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. Munkatársaink kimentek a helyszínre, hogy további részleteket tudjanak meg a történtekről.

Csak romokat találtak 

Az érintett családot nem, de az egyik közvetlen és az út másik oldalán lakó szomszédot is otthon találták. Mindketten azt mondták, hogy nem tartózkodtak ott, amikor kigyulladt a ház, hanem már csak a romokat látták, ezért nem kívántak nyilatkozni. 

Nem igazán szoros a kapcsolat köztük és a szerencsétlenül járt szomszéd között, így ritkán beszélnek egymással. Az oltás idejére teljes útzárat vezettek be a szóban forgó ház előtt, de mostanra újra zavartalanul lehet közlekedni.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában