Közlekedés

2023.11.30. 17:23

Durva baleset Tiszaújvárosban: kisteherautó, nyerges vontató és autók ütköztek - Frissítve!

Négyes karambol történt Tiszaújvárosban, a 351-es főúton csütörtökön délután. Két jármű sofőrje beszorult.

Fotó: Shutterstock

Frissítés: Kiszabadították a két sofőrt

A kisteherautóba és az egyik személygépkocsiba beszorult sofőrt sikeresen kiszabadították a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók. A kisteherautó vezetőjét kéziszerszámokkal, a személyautóét pedig feszítővágóval mentették ki, akiket átadtak a mentőknek.

Négyes karambol Tiszaújvárosban

Összeütközött egy tehergépkocsi, egy kisteherautó és két személygépkocsi Tiszaújváros külterületén, a 351-es főút 7-es kilométerénél, a Mezőcsáti úton. A kisteherautóba és az egyik személygépkocsiba beszorult a sofőr. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók a kisteherautó vezetőjét kézi szerszámokkal, a személyautóét pedig feszítővágóval tudták kiszabadítani - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A 351-es főúton, Tiszaújváros belterületén a 7-es km-nél két személygépjármű, egy nyerges vontató, és egy kisteherautó balesetet szenvedett, az utat lezárták, kerülni Hejőbába felé lehet - adta hírül az útinform.

Forrás: https://baz.katasztrofavedelem.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában