Garázdaság

2023.09.24. 10:42

A szerencsi Várkertben esett egymásnak a férfi és a nő

A nő a fején és a jobb kezén 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Boon.hu

A Várkertben verekedtek

Fotó: Shutterstock

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy nővel és egy férfival szemben. A vád szerint, az ittas állapotban lévő páros 2023. július hó 30-án hajnali 2 óra körül  Szerencsen, a Várkertben tartózkodtak, ahol egy nézeteltérés okán, egymással hangos szóváltásba keveredtek.  

A szóváltás során előbb kölcsönösen lökdösték, megpofozták egymást, majd a nő a férfihoz vágta elektromos dohányzó készülékét, amire ő válaszul a földre lökte a nőt. A csetepaténak az időközben értesített rendőrök intézkedése vetett véget. A nő a cselekmény során, a fején és a jobb kezén 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Erőszakos magatartás 

A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A nő a sérelmére elkövetett könnyű testi vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő, így az ügyészség a férfival szemben garázdaság mellett könnyű testi sértés miatt is vádat emelt.

Az ügyészség a mindkét vádlottal szemben próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában