Súlyos testi sértés

2023.09.30. 15:00

Az utcán rúgta fejbe a barátnőjét Baktakéken, eltört az orra

Baktakék - A férfi megragadta nő haját, húzni kezdte, melynek hatására a nő a földre esett.

A férfi nem értette a nemet - A fotó illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Encsi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi április 17-én 21 óra 30 perc körül ittas állapotban a barátnőjével – az ügy sértettjével -  tartott hazafelé Baktakéken, mikor közöttük az utcán szóváltás alakult ki. Ennek során a férfi megragadta nő haját, húzni kezdte, melynek hatására a nő a földre esett.

A férfi a földön fekvő nőt - miközben ő próbált védekezni -, több alkalommal pofon ütötte. A nő segítségért kiabált és azt mondta, hogy értesíti a rendőrséget. Erre a férfi azt mondta, hogy erre semmi szükség, menjenek együtt haza, majd az ekkor ülő helyzetben a földön lévő nőt egy alkalommal megrúgta a fején, melynek nyomán annak orra vérezni kezdett. Ezt követően fogta magát és elhagyta a helyszínt. 

Eltörte az orrát 

A vádlott bántalmazásának következtében a sértett zúzódásos és felületi hámsérüléseken túl az orrcsontjának – 8 napon túl gyógyuló – törését szenvedte el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában