Rendőrségi akció

2023.08.09. 10:20

Ön szerint hány ittas sofőrt fogtak el a borsodi rendőrök egy hét alatt?

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye útjain egy hét alatt 79 közúti közlekedési baleset történt, ebből négy esetben ittas sofőr volt az okozó.

Forrás: police.hu

A rendőrök a nyári hónapokban kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas, illetve bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára. Hangsúlyozni kell, hogy az ittas, vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés bírósági eljárást is vonhat maga után - írta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye útjain 2023. július 31-e és augusztus 6-a között 79 közúti közlekedési baleset történt, ebből négy esetben ittas sofőr volt az okozó. A járőrök az adott időszakban ugyanakkor 25 ittas, illetve egy bódult állapotban a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna - tudta meg a boon.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában