Tűz

2023.07.13. 08:51

Teljes terjedelmében égett egy ház Ózdon: négy életet mentettek meg az tűzoltók (frissítve)

Kigyulladt egy családi ház Ózdon, az Új telepen csütörtökön.

Tűzoltás Ózdon.

Forrás: katasztrófavédelem

Teljes terjedelmében égett az épület Ózdon csütörtökön, amikor a helyi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek három vízsugárral oltják a lángokat, kihoztak egy gázpalackot, és kimentettek négy kiskutyát is a házból - közölte a katasztrófavédelem.

Forrás: katasztrófavédelem

Frissítve:

Eloltották azt a tüzet, amely Ózdon, az Új telepen keletkezett. Egy ikerház egyik lakása gyulladt ki. A mintegy hatvan négyzetméteres ingatlan egy szobája kiégett, a tűz átterjedt az előtérre is, a többi helyiség pedig megtelt füsttel és korommal szennyeződött. A tetőteret és a szomszéd lakást azonban nem érintették a lángok, amelyeket az ózdi hivatásos tűzoltók fékeztek meg. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Forrás: katasztrófavédelem

A legtöbb lakástűz elektromos problémára, nyílt láng használatára, a fűtés hibáira, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza. A tűz korai észleléséhez –amely elengedhetetlen feltétele a sérülések elkerülésének, valamint a gyors és hatékony tűzoltásnak- javasolt füstérzékelőt használni az otthonunkban!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában