Kigyulladt

2023.07.11. 07:06

Tűz ütött ki Felsőzsolcán - az ingatlan lakhatatlanná vált (Frissítve)

Kigyulladt egy családi házhoz épített melléképület Felsőzsolcán, a Hunyadi János utcában július 11-én, kedden.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kigyulladt egy lakóház mögötti melléképület Felsőzsolcán, a Hunyadi János utcában - írta a katasztrófavédelem kedd reggel.

A tűz kissé érintette a főépület tetejét is. A miskolci hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd két vízsugárral eloltották a tüzet. Munkájukat segítette egy miskolci vízszállító is.

Frissítve:

A miskolci hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a tűzesethez. Az egységek kiérkezése előtt a lakók sértetlenül elhagyták a házat. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg és fojtották el a lángokat, melyek a melléképület egészét érintették és a  lakóépület tetőszerkezetét is megrongálták.

A tűz elektromos meghibásodás miatt keletkezett, az eset miatt az ingatlan lakhatatlanná vált - tudta meg a boon.hu.

A legtöbb lakástűz elektromos problémára, nyílt láng használatára, a fűtés hibáira, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza. A tűz korai észleléséhez –amely elengedhetetlen feltétele a sérülések elkerülésének, valamint a gyors és hatékony tűzoltásnak- javasolt füstérzékelőt használni az otthonunkban! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában