Frontális ütközés

2023.07.18. 16:30

Súlyosan megsérültek hárman a karcsai balesetben, mutatjuk a részleteket (fotók)

Ahogy portálunk is megírta, július 13-án reggel baleset történt Karcsán, a Petőfi Sándor utcában. Mentőhelikopter is érkezett a sérültekhez.

Boon.hu

Frontálisan ütközött két autó Karcsán

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két személyautó ütközött össze a 381-es főúton, Karcsa térségében. A 16-os kilométernél a főutat lezárták, mert a sérültekhez mentőhelikopter érkezett - írta az útinform. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Dobi Tamástól kapott információk szerint a balesetben hárman sérültek meg, közülük ketten súlyosabban.

Frontális ütközés

Kiderült, a súlyos baleset figyelmetlenségből történt. Karcsán egy jobbos kanyarban a sofőr eddig tisztázatlan körülmények miatt elvesztette járműve felett az irányítást, és áttért a szemközti sávba. Itt összeütközött a szabályosan közlekedő autóval. A balesetben hárman (súlyosan) megsérültek, őket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset pontos körülményeit - tudta meg a boon.hu a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldaláról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában