Könnyű testi sértés

2023.07.01. 10:46

Nők estek egymásnak az utcán Mezőzomboron

Leszállt a kerékpárról, majd a sértettet bántalmazni kezdte: megütötte, megrúgta és a haját tépte.

Boon.hu

Az utcán verekedtek össze (illusztráció)

Fotó: Anetlanda

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy nővel szemben. A vád szerint a nő és egy másik nő között hosszabb ideje haragos viszony van. A sértett nő április 11-én 9 óra 40 perc körül Mezőzombor belterületén haladt a kerékpárjával, mikor az őt észlelő - szintén kerékpárral közlekedő - vádlott nő kiabálni kezdett neki.  

A nő félelmében megállt és telefonon hívta a rendőrséget. Eközben odaért hozzá a másik, aki leszállt a kerékpárról, majd a sértettet bántalmazni kezdte: megütötte, megrúgta és a haját tépte.  

A fura jelenetet látva odament hozzájuk egy arra haladó nő, aki szétválasztotta őket, miközben a sértettel együtt mindketten beestek az út menti árokba. A vádlott cselekménye következtében a sértett a fej és a has bal oldalán zúzódással járó, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában