Döbbenet

2023.07.11. 10:30

Fékezés nélkül rohant bele a szemből érkezőbe - Fotókkal

Frontális ütközés történt a miskolctapolcai úton, két sérülttel hétfőn. Az okokat még vizsgálják.

Boon.hu

A frontális ütközés eredménye

Fotó: BAZMRFK

Egy Volkswagen típusú csomagszállító kisteherautó haladt hétfőn délelőtt 10 óra körül a miskolci belváros irányából Miskolctapolca felé. A Tapolcai utca 51. szám előtti útszakaszon - egyelőre nem tisztázott okokból - a jármű áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára és fékezés nélkül összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A másik autó is alaposan összetört

A Borsod-Abaúj-ZemplánVármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Varga Rudolftól azt is megtudtuk, hogy a szemből érkező autó egy mellékutcából jobbra kis ívben, szabályosan kanyarodott ki, nem volt képes elkerülni az ütközést. 

Közlekedési káosz 

A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A két gépjárműben tetemes kár keletkezett. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság közlekedési rendészete vizsgálja.  

Ezt látták az arra járók
Fotó: olvasónk

A Miskolctapolcai vagyok Facebook-oldalon többen, többféle hagnemben kommentálták a balesetet. Többen megemlítették: közlekedési káoszt okoz, hogy éppen az idegenforgalmi szezon közepén kezdődött el a miskolctapolcai út felújítása, ami korlátozásokkal, lezárásokkal jár. A balesettel kapcsolatban megemlítették, hogy a sofőr rosszul lett. Ezt nem erősítette meg a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában