Baleset

2023.07.10. 17:30

Így ütközött össze a furgon a motorvonattal Göncön – fotókkal!

Figyelmen kívül hagyta a vasúti átjáróban a jelzőtáblát az a sofőr, aki megállás nélkül a sínekre hajtott Göncön, még vasárnap. A vonat pedig jött!

Boon.hu

Forrás: BIP - BAZ VMRFK Információs Portál

A szerelvény elsodorta az autót. Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki. Az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Forrás: BIP - BAZ VMRFK Információs Portál

A rendőrség a baleset kapcsán is hangsúlyozza, a vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad! Biztosított vasúti átjáróra járművel csak abban az esetben szabad ráhajtani, ha a teljes sorompó mindként rúdja nyitott véghelyzetben áll, a fényjelző vagy hangjelző berendezés, jelzést nem ad, illetve a fénysorompó vagy a félsorompóval kiegészített fénysorompó villogó fehér fényjelzést ad. A vasúti átjáróban és közvetlenül vasúti átjáró előtt előzni TILOS! Csak akkor hajtsanak át a vasúti átjárón, ha kétséget kizáróan meggyőződtek arról, hogy semmilyen veszély nem gátolja az áthaladást!

Forrás: BIP - BAZ VMRFK Információs Portál

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában