Súlyos testi sértés

2023.07.14. 10:00

Arccsonttörés lett a nemesbikki vita eredménye

Többször arcon ütötte, majd az ütések erejétől a földre került férfiba két alkalommal belerúgott.

Boon.hu

Pofonok csattantak el

Fotó: Anton Dios

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2023. március 3-án, az esti órákban vitatkozni kezdett egy másik férfival, annak Nemesbikken lévő lakása utcára nyíló kapujában.

A vádlott a rövid vitát követően több alkalommal arcon ütötte a sértettet, majd az ütések erejétől a földre került férfiba két alkalommal belerúgott. A sértett a vádlottól elszenvedett bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló bal oldali arccsonttörést szenvedett, melynek szövődménymentes gyógyulás esetén a tényleges gyógytartama 30 nap.

A sértettet a mentők a sérülésének ellátása céljából a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kórház baleseti sebészetére szállították.

Próbaidős büntetés 

A bűncselekményt a Büntető törvénykönyv 3 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak - tudta meg a Borsod Online.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában