Van segítség!

2023.06.29. 14:29

Szerelmi bánatában a Sajóba akart ugrani egy férfi

Sajólád és Sajópetri híd.

Forrás: Google Maps

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. június 27-én 20 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember a Sajólád és Sajópetri települések között található hídról a folyóba akar ugrani. A bejelentést követően egy közelben járőröző rendőrpáros – Popovics Géza r. főtörzsőrmester és Dudás Kálmán Krisztián r. őrmester – két percen belül a helyszínre érkezett, és azonnal felmérték a helyzetet, illetve megkezdték a segítségnyújtást.

A rendőrök gyors és hatékony reagálásának eredményeként a szerelmi bánatában öngyilkossági szándékkal a hídkorláton átmászó és leugrani készülő férfit rábeszélték, hogy elálljon tettétől, majd a közelébe lépve karját megfogták, és visszasegítették a hídra.

A járőrök ezek után beültették a fiatalembert a szolgálati autóba, és később a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak adták át, akik további ellátás céljából kórházba vitték - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a boon.hu-val.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában