2 órán belül

2023.06.30. 14:57

Pillanatok alatt elkapták a tiszakarádi tolvajt

Már a helyszíni szemle alatt azonosították és elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy tiszakarádi házból ellopott egy televíziót.

Már a helyszíni szemle alatt azonosították a tiszakarádi tolvajt.

Forrás: police.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 27 éves tiszakarádi férfival szemben. A gyanúsított 2023. június 28-án betört egy tiszakarádi házba, ahonnan ellopott egy televíziót.

Forrás: police.hu

A bejelentés 8 óra 20 perckor érkezett a rendőrségre, a feltételezett elkövetőt pedig már 10 óra 55 perckor azonosították és elfogták a rendőrök, illetve lefoglalták az eltulajdonított tévét is. Voltaképpen a helyszíni szemle alatt végzett adatgyűjtések eredményeként a nyomozók és a helyi körzeti megbízott alig egy óra alatt felderítették az ügyet. A rendőrök pedig visszaadták jogos tulajdonosának a televíziót. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök pedig visszaadták jogos tulajdonosának a televíziót. Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában