Tárgyalás

2023.06.18. 21:30

Repült a balta, koppant a homlok

Tárgyalást tart a Miskolci Törvényszék annak a vádlott nő ügyében, aki baltát vágott egy férfihez.

Boon.hu

Baltát dobott vitapartneréhez egy nő Gesztelyen

Forrás: Shuttertstock

Fotó: Svetliy

Tárgyalást tart hétfőn a Miskolci törvényszék a vádlott ügyében, aki baltával próbálta a mobiltelefonját visszakérő sértettet elüldözni. Az ügyészség szerint az asszony élettársa 2021 februárjában egy gesztelyi sörözőben italozott két másik férfival, akik délután elmentek, de egyikük a mobiltelefonját az asztalon felejtette. A férfi azt magához vette és ő is haza indult. Miután a telefon tulajdonosa észrevette, hogy elveszítette a készüléket, barátjával hívták saját telefonszámát. 

A hívást a vádlott élettársa fogadta és agresszíven válaszolt, amikor megtudta, hogy el akarnak menni hozzá a telefonért. Mindezek ellenére a tulajdonos és barátja gépjárművel elmentek a vádlott és élettársa házához, a férfi már az udvaron várta őket egy vascsővel a kezében, miközben hangosan szitkozódott. A kiabálásra a házból kijött a vádlott, az udvaron felvett egy baltát, kiment az utcára, és a baltát a telefonját visszakérő férfi fejére célozva eldobta. 

A balta a sértett homlokát találta el, amitől megszédült, majd barátjával együtt elmenekültek. A bántalmazástól a sértett koponyasérüléseket szenvedett, melyek eredményeképpen közvetetten életveszélyes állapotba került.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában