Agresszív nő

2023.03.20. 09:54

Hihetetlen: a telefonját akarta vissza, majdnem megölték egy baltával

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 38 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, akinek az élettársa a szórakozóhelyről hazavitt egy más által ott felejtett mobiltelefont, a tulajdonos viszont megjelent a házuknál és kérte vissza. Az ebből keletkező vitára a nő kiment és a telefonját visszaszerezni akaró férfi fejére célozva egy baltát dobott.

BOON

Baltát dobott vitapartneréhez egy nő Gesztelyen

Forrás: Shuttertstock

Fotó: Svetliy

A vádirat szerint a vádlott élettársa 2021. február hónap közepén egy gesztelyi sörözőben italozott két másik férfival, akik a délutáni órákban távoztak, de egyikük a mobiltelefonját az asztalon felejtette. A vádlott élettársa azt magához vette, és miután ittassága miatt már nem akarták kiszolgálni, ő is haza indult.

A telefon tulajdonosa észrevette, hogy elveszítette a készüléket, a barátjával hívták a telefonszámot, a vádlott élettársa fogadta a hívást, de agresszíven válaszolt, amikor megtudta, hogy el akarnak menni hozzá a telefonért.

Életveszélyes koponyatörés

A tulajdonos barátjával, gépjárművel megérkezett a házhoz, a vádlott élettársa egy vascsővel a kezében az udvaron fogadta őket, és hangosan szitkozódott. A kiabálásra a házból kijött a vádlott, az udvaron felvett egy baltát, kiment az utcára, és a telefonját visszaszerezni kívánó férfi fejére célozva, eldobta. A balta a sértett homlokát találta el, amitől megszédült, majd barátjával együtt elmenekültek.

A bántalmazás következtében a sértett darabos koponyaboltozat törés és koponyaűri vérzés sérüléseket szenvedett el, melynek eredményeképpen közvetetten életveszélyes állapotba került.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában