Döbbenet!

2023.05.19. 20:46

Elképesztő baleset: szétrobbant a betonkerítés a becsapódástól - helyszíni fotókkal!

Az autó földig rombolta a temető kerítésének egy részét, sérült is van, de állítólag autós üldözés vezetett ide.

HI

Fotó: HI

Óriási gumicsikorgásra és csattanásra figyeltek fel Hernádnémetiben pénteken este fél nyolc körül a Béke utcában, a helyi temető mellett. Egy személyautó Tiszalúc irányából érkezett, vélhetően hatalmas sebességgel, az út pedig itt éppen két S-kanyart is leír, amelyet egyszerűen nem lehetett bevenni azzal a tempóval, amellyel az autó érkezett. Kisodródott, megpördült, majd belecsapódott a temető betonkerítésébe és a földel tette egyenlővé. 

A helyszínen arról beszéltek az összegyűlt emberek, hogy a sofőr kimászott az autóból és elszaladt, míg az utasa súlyosan sérült, őt a mentők vitték el. Arról is szólt a fáma, hogy állítólag Tiszalúcon keveredtek vitába egy másik társasággal, onnan üldözték őket és a másik autó leszorította a szerencsétlenül járt járművet. 

Érdeklődésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén az elsődleges adatok alapján annyit tudtak elmondani, hogy valóban van sérültje a balesetnek, a sofőrt ellenőrzés alá vonták, folyamatban van az alkoholvizsgálata. Ahogy a helyszínelés is, a baleset okait, körülményeit vizsgálja a rendőrség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában