Döbbenet!

2023.04.05. 09:35

Ellopta betegtársai telefonját az edelényi kórházban

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 50 éves nő ellen kifosztás bűntette miatt, aki fekvőbetegként tartózkodott a kórházban, és amikor két betegtársa a kórteremben elaludt, az általuk töltőre helyezett és párnájuk alatt tartott mobiltelefonokat eltulajdonította.

BOON

Két készüléket is eltulajdonított. Fotónk illusztráció

Fotó: Walczer Patrik

A vádirat szerint a vádlottat 2022. március hónap közepén az edelényi kórházban kezelték fekvőbetegként. A kórteremben az éjszakai órákban kihasználva azt a helyzetet, hogy szobatársai elaludtak, két másik beteg által az ágyuk párnájára elhelyezett és feltöltőn lévő mobiltelefonjaikat eltulajdonította a hozzájuk tartozó töltőkkel és SMI-kártyákkal együtt 6 000 Ft, illetőleg 33 000 Ft értékben. A sértettek a kora reggeli órákban, ébredésükkor észlelték telefonjaik hiányát.

A kórház értesítette a rendőrséget, és a helyszínre kiérkező rendőrök a vádlott utazótáskájában egy zokniban elrejtve megtalálták az eltulajdonított tárgyakat.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben – közérdekű munka büntetést indítványozott - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában