Torlódás lehet

2023.04.15. 12:49

Dupla koccanás a Szentpéteri kapuban

Torlódás is lehet, hiszen éppen a kereszteződésnél foglalják az egyik sávot.

Fotó: Ujlaki Attila

Négy autó ütközése miatt vált nehézzé a közlekedés szombaton délben, Miskolcon, a Szentpéteri kapuban a toronyházzal szemben, ahol a belváros felé tartó oldal külső sávjában négy autó szenvedett lemezkáros balesetet, úgy, hogy dupla koccanás történt.

A lámpás kereszteződésnél egy fehér autóba egy szürke személygépkocsi csúszott bele hátulról, a mögöttük lévő ezüstszínűnek ugyan sikerült lefékeznie, hogy elkerülje az ütközést, de a mögötte halódó kék kocsinak nem, így tulajdonképpen páros ütközés történt. Az egyik és másik duó első tagjainak is a hátulja, a másik két gépjárműnek pedig az eleje sérült.

Az eset éppen a húsz emeletes épület melletti, Huba utcai kereszteződésnél lévő közlekedési lámpa előtt történt. Személyi sérülés szerencsére nem történt, azonban az autók foglalják a külső sávot.

Fotós: Ujlaki Attila

A belső sáv pedig a kanyarodó is egyben a Huba utca felé, és mivel a teli zöldre sokat kell várni, a kanyarodók egyébként is fel szokták itt tartani a sort, ezért torlódás várható. Aki erre közlekedik az fokozott óvatossággal közelítse meg az érintett szakaszt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában