Lefújták festékkel

2023.02.28. 12:50

Ismét megrongálták a Kiss Ernő utcai Trafiboxot, eljárás indult! (fotókkal, videóval)

Úgy tűnik nem csitulnak a kedélyek a Miskolcon elhelyezett fix sebességmérő berendezés miatt.

HI

A hétfői állapot

Fotó: Bujdos Tibor

A múlt héten számoltunk be róla, hogy valaki lefújta szürke festékkel Miskolcon, a Kiss Ernő utcán telepített sebességmérő berendezés elhelyezését szolgáló doboz üveg részét. A rendőség gyorsan észlelte a problémát és letakarította, mint akkor portálunknak nyilatkozták: az eset nem okozott fennakadást az eszköz működésében. Kérdésünkre azt is elmondták, az esettel kapcsolatban nincs folyamatban eljárás.

Talán éppen emiatt „kapott vérszemet” az a delikvens, aki a hétvégén kék festékkel összefújta az egész dobozt és az üveget is ismét. Hétfő reggelre az üveg már újra le volt takarítva, de magán a dobozon a rongálás még jól látható volt. Ismét érdeklődtünk a vármegyei rendőr-főkapitányságnál, hogy mi lehet az újabb rongálás következménye.

Fotós: Bujdos Tibor

Érdeklődésünkre megerősítették, hogy valóban újabb „támadás” történt a Trafibox ellen, amely miatt a Miskolci rendőrkapitányság rongálás miatt indított szabálysértési eljárást, egyelőre ismeretlen tette ellen. Mint hozzátették, korábban két halálos baleset is történt az érintett útszakaszon, a sebességmérő kihelyezése óta viszont baleset sem nagyon. A gyorshajtás vezető baleseti ok, a Trafibox pedig alkalmas arra, hogy kiszűrje az agresszív gyorshajtókat és hozzájáruljon a balesetek megelőzéséhez, így ahhoz, hogy mindenki épségben hazaérjen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában