Döbbenet!

2023.02.22. 10:35

Elképesztő: Saját otthonukban bántalmaztak és raboltak ki egy berentei házaspárt!

A településen nagy a döbbenet az eset kapcsán.

BOON

Forrás: Shutterstock

Betörtek kedden este egy idős házaspárhoz Berentén, akiket bántalmaztak, majd kiraboltak, tudta meg portálunk. A településen nagy a döbbenet az eset kapcsán, ugyanis korábban egyáltalán nem volt jellemző az erőszakos, sőt a vagyon elleni bűncselekmények megjelenése sem.

Egy ott élő olvasónk arról tájékoztatta portálunkat, hogy tavaly decemberben szintén beosontak egy portára lopási szándékkal.

Bementek az ott lakók házába és lopást követtek el, miközben a lakók aludtak. Azt az elkövetőt tudtommal elfogták és erőszak nem történt, mégis elgondolkodtató, hogyha nálunk ezek a dolgok meg tudnak történni, akkor vajon máshol mi lehet a helyzet

 - morfondírozott berentei olvasónk.

Forró nyomon

Érdeklődésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányságon megerősítették a támadás tényt, melynek során egy idős házaspárt bántalmaztak és vették el értékeiket. Mint elmondták, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás büntette miatt indított eljárás egyelőre ismeretlen tettessel szemben. Jelenleg forró nyomon folyik a nyomozás, adatgyűjtés, tanúkihallgatások, információgyűjtés van folyamatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában