Részeg garázda

2023.01.15. 10:00

Késsel hadonászva fenyegette az unokahúgát az abaúji kistelepülésen

Amikor jöttek a rendőrök a kést egy ház udvarára dobta be.

ÉM

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Encsi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. augusztus 2-án 19 óra körül ittas állapotban, egy késsel a kezében megjelent egy ináncsi lakóház előtt. Az az utcáról kiabálva fenyegette a házban tartózkodó unokahúgát és a nőnek az udvaron lévő sógornőjét. 

A férfi folyamatosan hadonászott a késsel, miközben megöléssel fenyegetőzött, mellyel az érintettekben komoly félelmet keltett. A vádlott cselekményével csak akkor hagyott fel, amikor az unokahúga által értesített rendőrjárőr a helyszínre érkezett. A vádlott ekkor bedobta a kést egy ingatlan udvarára, ahol a nyomozó hatóság megtalálta és lefoglalta.

Magánindítványt tett az unokahúg 

A vádlott unokahúga sértettként magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben. Az ügyészség a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint a kés elkobzására tett indítványt a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában