Hármas karambol

2023.01.16. 09:25

Baleset a reggeli csúcsban Miskolcon: "Esküszöm, nem láttam, hogy piros a lámpa!" (fotókkal)

Hétfőn, nagyjából fél 9-kor, a reggeli csúcsforgalomban ütközött össze három személyautó Miskolcon, a Soltész-Nagy Kálmán és a Vörösmarty Mihály utca lámpás kereszteződésében.

Nagy-Hankó Krisztina

Fotó: Nagy-Hankó Krisztina

Az ezüst színű Audi típusú gépjármű a Vízügyi Igazgatóság irányából érkezett, a sofőr állítása szerint nem látta, hogy piros a lámpa, ő zöldnek hitte és ezért indult el - mondta. Autójával elsodort egy oldal irányból érkező a szabályoknak megfelelően közlekedő Opel Astrá-t, amely az ütközés hatására felhajtott a járdára és az épületbe csapódott. A másik vétlen autós éppen a piros lámpánál várakozott a Soltész-Nagy Kálmán utcán, amikor szemből beleszaladt az Audi. Egyik autó sofőrje sem sérült meg, az autóban mindannyian egyedül ültek.

Attila, az egyik vétlen autós elmondta: 32 éve vezet, de soha nem volt balesete, még egy apró sem, ez most egy szerencsétlenül alakult helyzet, amelyet higgadtan fogadott.

A mentéshez egy tűzoltó autó és két mentő érkezett. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányítják a forgalmat a kereszteződésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában