Zaklató

2023.01.03. 15:00

Anyja fékezte meg a részeg garázdát

Öléssel fenyegette meg a zalkodi bolt eladóját és a vevőket.

ÉM

Fotó: VGstockstudio

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy büntetett előéletű férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. március 5-én 10 óra körül ittas állapotban megjelent egy Zalkodon lévő vegyesboltban, ahol minden ok nélkül kötekedni kezdett a vásárlókkal és a vegyesboltban eladóként dolgozó nővel, aki ekkor többször távozásra szólította fel a vádlottat, aminek ő végül eleget tett.  

A vádlott azonban a történteket sérelmezve rövid idő múlva visszatért a vegyesboltba, ahol öléssel fenyegetőzött, azt közölve az eladónővel, hogy „mindenkit megöl és mindent szétver.”

Hatott a szülői szigor 

Ekkor a boltban megjelent az édesanyja, aki elvitte a férfit a helyszínről. A vádlott fenyegetése a sértettben komoly félelmet keltett és a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a vádlottal szemben fogházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában