Vádemelés

2022.12.13. 10:22

Borzasztó: Előbb kifosztotta, aztán szexelni akart az alvó nővel

Egy kulcsra nem zárt ajtón keresztül ment be a kazincbarcikai lakásba.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 33 éves és egy 67 éves férfi ellen lopás vétsége miatt, illetőleg a fiatalabb vádlottal szemben kifosztás bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt.  

A vádirat szerint a két férfi idén június második felében, az egyik napon, a délutáni órákban Kazincbarcikán bementek egy gondozóház konyhájába, onnan készpénzt, személyi iratokat és élelmiszereket loptak el néhány ezer forint értékben, azonban távozásukkor összetalálkoztak a szakácsnővel, aki mindent visszavett tőlük.  

A fiatalabbik férfi ezekben a napokban Kazincbarcikán vendégségben volt egy háznál, ahonnan mobiltelefonokat és órát tulajdonított el 300 ezer forintot meghaladó értékben. Aztán július elején, az éjszakai órákban, ittas állapotban Kazincbarcikán egy kulcsra nem zárt ajtón bement egy lakásba, és az ott alvó két férfi és nő tulajdonát képező élelmiszereket 10 ezer forintot meghaladó összegben elvitte, a lépcsőház bejárata mögötti bokros részen elrejtette. 
Visszament a lakásba és bement abba a szobába, ahol a nő a barátjával együtt az ágyon aludt. A nő alvó állapotát kihasználva, sérelmére szexuális cselekményt végzett, amikor viszont nemi aktust akart kezdeményezni, a nő felébredt és lelökte magáról.  

A nő barátja is felébredt, mindketten távozásra szólították fel a vádlottat, ő viszont még egy ideig az ágyon fekve maradt, és csak többszöri felszólításra ment ki a lakásból, de a lépcsőházból nem távozott, a rendőrök ott fogták el.

Visszaeső elkövető 

Az ügyészség a vádlottak közül a büntetett előéletű és más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő fiatalabb vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, míg a szintén büntetett előéletű idősebb vádlott-társával szemben elzárás büntetés kiszabására tett indítványt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában