Jogtalan elsajátítás

2022.11.10. 16:30

Talált egy telefont, elkezdte használni

A rendőrök eljárást indítottak azzal a férfival szemben, aki Ózdon talált egy mobiltelefont, majd azt sajátjaként használta.

Forrás: Shutterstock

Az Ózdi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 59 éves alsószuhai férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. augusztus 29-én az egyik ózdi élelmiszerüzlet parkolójában talált egy mobiltelefont, amelyet magához vett, jogtalanul eltulajdonította és azt a sajátjaként használta a későbbiekben.

A telefon jogos tulajdonosa elmondta a rendőröknek, hogy a készülék a zsebéből csúszott ki, amikor az autójába ült be, de azt csak később észlelte és amikor visszatért a helyszínre, akkor már nem találta.

A rendőrök a nyomozásban azonosították az elkövetőt, majd 2022. október 20-án ki is hallgatták, amelynek során a férfi azt közölte, mely szerint azért használta a telefont, mert nem tudta, hogy a talált tárggyal mit kell kezdeni - tájékoztatott a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában